16-persoons vakantiehuis in Gelderland met sauna en jacuzzi

Landelijk gelegen vakantiehuis voor 16 personen in Gelderland met veel faciliteiten, vlakbij het bos

Weekend 19 juli beschikbaar

U kunt eenvoudig online boeken. Natuurlijk is het ook mogelijk om vrijblijvend een prijsopgaaf te ontvangen.

Ons vakantiehuis voor 16 personen is gelegen vlakbij het Montferlandse bos (1.800 hectare) en direct grenzend aan circa 20 hectare weiland. U beschikt dus over veel privacy en ruimte!
Er is plaats voor groepen van circa 10 tot 16 personen. Eventueel nog uit te breiden met extra kinderbedjes. De locatie is zeer geschikt voor het houden van familieweekeinden, vriendenweekenden en vakanties op het platteland.

Als u het vakantiehuis huurt, heeft u de beschikking over het hoofdhuis en de twee losse vakantiehuisjes. In het hoofdhuis zijn vier slaapkamers met 2-persoons bedden. Daarnaast zijn er twee kamers met losse bedden. In de vakantiehuisjes zijn per huisje twee kamers met 2-persoons bedden. Daarnaast heeft één vakantiehuisje nog een los bed. Hierdoor heeft u veel flexibiliteit in de verdeling van de slaapplaatsen.

Er is wifi (glasvezel) aanwezig in het hoofdhuis en de twee vakantiehuisjes.

Huisdieren zijn in overleg toegestaan.
In de woning mag niet worden gerookt. Buiten de woning zijn er voldoende mogelijkheden voor rokers om overdekt te roken.

Veel speelmogelijkheden voor kinderen

Voor kinderen hebben wij allerlei speelmogelijkheden zoals traptrekkers, skelters, fietsjes, een trampoline, een glijbaan, een zandbak en een schommel.

Speelschuur

Plezier voor jong en oud met bijvoorbeeld air hockey en een pooltafel!

Wij beschikken over een ruime speelschuur met diverse faciliteiten zoals een air hockey tafel, een pooltafel en een tafelvoetbalspel. De schuur is niet verwarmd.

vakantiehuis 16 personen

Indeling vakantiehuis

Vakantiehuis
Begane grond:
Entree, gang, ruime woonkamer met tv, keuken met oven, gaskookplaat en koelkast, bijkeuken met vaatwasmachine en magnetron, ruime serre met fantastisch uitzicht over het Achterhoekse platteland, douche met toilet en vaste wastafel, 2e doucheruimte met mindervalidedouche en toilet en vaste wastafel, ruime slaapkamer met vaste wastafel, 2e keuken met koelkast, trapopgang, kelder en speelkamer.

vakantiehuis 16 personen Nederland

Verdieping:
4 slaapkamers waarvan 2 met vaste wastafel, toiletruimte met vaste wastafel en een separate berging.

vakantiewoning 16 personen

Vakantiehuisje 1
Entree/berging, toilet, keuken met gasfornuis en koelkast, douche, 2 persoonsslaapkamer en kinderkamer met kinderbed, woonkamer/slaapkamer met uitzicht op het Montferlandse bos.

16 persoons huis met jacuzzi

Vakantiehuisje 2

Entree/berging, toilet, douche, keuken met gasfornuis en koelkast, woonkamer/slaapkamer, 2 persoonsslaapkamer.

vakantiehuis Nederland 12 personen

 

Heeft u nog vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag. E-mail naar willy@teeuwsen.nl of bel ons op nummer 0314-651242.