Voorwaarden verhuur

Boekingen onder voorbehoud van acceptatie. Uw boeking is pas definitief nadat deze door ons schriftelijk of per e-mail is bevestigd.

Uw boeking is definitief. Bij annulering zijn annuleringskosten verschuldigd. Wij raden u aan een passende annuleringsverzekering af te sluiten.

Wij vragen bij boekingen een aanbetaling van € 200. De resterende huursom dient 4 weken voor aanvang van uw verblijf te zijn betaald.

Bij aankomst dient u een borgsom van € 300 te betalen. Bij vertrek wordt deze bij een correcte oplevering natuurlijk aan u terugbetaald.

Gebruik van sauna en jacuzzi zijn volledig op uw eigen risico.

De huursom is inclusief kosten voor het gebruik van gas, elektra en water, behalve voor het gebruik van elektra voor het opladen van elektrische auto's. Als u een elektrische auto op wilt laden kunnen we daarover afzonderlijke afspraken maken.

Het vakantiehuishuis is vrij gelegen, maar er zijn wel buren. Geluidsoverlast moet dan ook worden voorkomen. Met name na 22 uur moet het buiten rustig zijn.

Op boekingen zijn boekingsvoorwaarden van toepassing. Klik hier om deze te lezen.

 


 


 

Heeft u nog vragen?

Voor vragen kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Wij helpen u graag. Klik hier voor onze contactpagina